A scientific surprise/ Научный сюрприз.
The group of Dutch scientists have spent ten years of research on the creation of synthetic meat , but it has taken three months directly to the cultivation of 20 thousand individual fibers .
There is one major problem in this meat. It is almost completely tasteless. To cope with this problem the meat was mixed with egg flour and bread crumbs. Natural colour was given with the help of beet juice and saffron.
Tasters were food writer from the United States Josh Shonvald gastronomy and researcher from Austria Hanni Ruttsler.
And here is the video:
En: Do you want a hamburger? But just imagine that instead of some real meat you will be offered some artificial !
It sounds strange, isn't it? In London the first hamburger with some artificial meat was cooked and eaten in August,5. The meat was created from the stem cells.
The group of Dutch scientists have spent ten years of research on the creation of synthetic meat , but it has taken three months directly to the cultivation of 20 thousand individual fibers .
There is one major problem in this meat. It is almost completely tasteless. To cope with this problem the meat was mixed with egg flour and bread crumbs. Natural colour was given with the help of beet juice and saffron.
Tasters were food writer from the United States Josh Shonvald gastronomy and researcher from Austria Hanni Ruttsler.
And here is the video:
Do you still want a hamburger?:)
Ru: Вы хотите гамбургер? Но только представьте, что вместо настоящего мяса вам предложили искусственное! В Лондоне сегодня впервые был приготовлен и съеден гамбургер, мясо которого создано из стволовых клеток.
На создание синтетического мяса группа нидерландских ученых потратила десять лет исследований, а непосредственно на выращивание 20 тыс. отдельных волокон ушло три месяца.
У такого мяса есть одна существенная проблема – оно практически полностью безвкусное. Чтобы исправить это фарш смешали с яичной мукой и хлебными крошками. Натуральный цвет придали с помощью свекольного сока и шафрана.
Дегустаторами стали автор кулинарных книг из США Джош Шонвалд и исследователь гастрономии из Австрии Ханни Рутцлер.
Вы все еще хотите гамбургер?:)
Комментариев нет:
Отправить комментарий